GOLFMK8
GOLFMK7
GOLFMK6
GOLFMKV


  VW GTI Forum / VW Rabbit Forum / VW R32 Forum / VW Golf Forum - Golfmkv.com


 
Register
MYGOLF garage
Timeslips
Search
Members List
Search Today's Posts Mark Forums Read



Go Back   VW GTI Forum / VW Rabbit Forum / VW R32 Forum / VW Golf Forum - Golfmkv.com > Members List



Mego's Profile Picture

Mego Mego is offline

Go Kart Newbie

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. ROH ECHT
    08-01-2015 07:32 PM
    ROH ECHT
    I first did the EVAP reroute and then I replaced the valve cover. Neither of those fixed my issue as they have for some. Then I decided to do a valve job and discovered 14 of 16 bad valve stem guides so I replaced all 16...all 16 valve stem seals were hard and loose and were replaced...the #4 piston's 2nd compression ring was stuck in its groove and the piston was replaced because we couldn't get a new ring into the compressed groove...and the rod bearings were replaced for kicks. No more smoke.

About Me

  • About Mego
    Car
    GTI MKV
    Location
    Palestine
    Horsepower
    0.0
    60 foot time
    0.000
    1/8 Mile ET
    0.000
    1/8 Mile MPH
    0.00
    1/4 Mile ET
    0.000
    1/4 Mile MPH
    0.00

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-28-2018 10:12 AM
  • Join Date: 08-01-2015
  • Referrals: 0

All times are GMT -4. The time now is 06:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.