GOLFMK8
GOLFMK7
GOLFMK6
GOLFMKV

Recent content by Whitedemon

  1. W

    Odd steering/poor handling

    so guess this forum is dead....
  2. W

    Odd steering/poor handling

    Hi everyone, I need some help, I've been having this issue with my car for a while now and I still can't figure out what's causing it. I've replaced the steering rack, checked all tie rods, wheel bearings, sway bars, end links, done alignments, replaced tires, replaced strut mounts, front...
  3. W

    Timing advance having no effect in power

    So I did reach out to them and they told me to contact my local Revo dealer, I called my local Revo dealer (there’s only one in all of south Florida) and they told me that if im hitting 20-23 psi of boost then I haven’t lost the map and that the sps must be working fine if it’s letting me change...
  4. W

    Timing advance having no effect in power

    Btw I’m located in South Florida where is HOT and humid as balls right now 🥵
  5. W

    Timing advance having no effect in power

    hey guys, so I've been having this issue for almost a year now where my turbo wouldn't have a boost spike anymore, it still builds and holds boost fine until redline but the spike it had before is now gone, I did everything possible, checked for boost leaks, replaced N75, DV, PCV valve...
  6. W

    Boost leak at the MAP sensor

    Lol yeah I did two layers just in case, thought it would seal even better with two instead of just one since the film is really thin…I’ll go for a long drive tomorrow on the highway where I can hit peak boost and will see if it holds 🤞🤞🤞
  7. W

    Boost leak at the MAP sensor

    ok so I decided to give that a try, I applied lamin-x to both surfaces, I put one layer on the flat surface of the sensor and another layer on the flat surface of the pipe, then stick them together, went for a drive, made sure I did couple of pulls where I hit max boost, no leaks so far...hope I...
  8. W

    Boost leak at the MAP sensor

    I did, I contacted them, and sent them pictures as well, they said they have never heard of anyone having this issue before... I also searched everywhere on the web, couldn't find anyone having any issue similar to this one... pardon my ignorance, what's lamin-x? isn't that like protective...
  9. W

    Boost leak at the MAP sensor

    Hi guys, looking for some help/advice. I’ve been dealing with this issue for a while now, and don’t know what else to do. I have this constant fluid/boost leak at the MAP sensor bung located on the throttle body pipe. I have a CTS Turbo tb pipe that has a bung for water/meth injection right...
  10. W

    MAP sensor o-ring material?

    Does anyone know the material of the green o-ring on our map sensors? Is it silicone? Rubber? Tried searching everywhere and can’t find it. Thanks in advance
  11. W

    Loss of boost spike?

    thanks for replying. I’ve already checked all of that, haven’t been able to find any cracks or leaks, also there’s almost zero shaft play at the turbo so I know that’s not the issue, WG flapper doesn’t seem to be loose, I also replaced the N75 recently thinking it could’ve been that and made...
  12. W

    Loss of boost spike?

    Hey guys, it’s been a while but I’ve finally gotten around to working on this issue (was dealing with other things and work matter) anyways, since I’ve put a pause on the issue with the high oil consumption for now(since looks like it will require to rebuild the engine head), I decided to...
  13. W

    High oil consumption (1L/1K miles)

    Well the oil loss issue has been happening almost ever since I bought the car, not at the rate it is now though, it has gotten worse with the years...after I removed the PCV I didn’t notice any changes..other than the thing with noticing more oil inside the boost pipes, but taking out the PCV...
  14. W

    High oil consumption (1L/1K miles)

    Here’s the 1k miles after update: Unfortunately, there’s still high oil consumption....so looks like the valve cover wasn’t the culprit after all since it’s still burning around 1L/1k miles. so what’s next now? Valve guide seals maybe? Should I just go straight to doing a whole engine head...
  15. W

    Forge WGA - K04

    I’ve physically inspected the WG and it looks good, flapper is not loose..not signs of tear either...didn’t do the vacuum test tho since I didn’t have one with me at the time...but honestly I don’t think there’s anything wrong with the WG itself since I’m able to hold boost fine and the peak...
Top