GOLFMK7
GOLFMK6
GOLFMKV


  VW GTI Forum / VW Rabbit Forum / VW R32 Forum / VW Golf Forum - Golfmkv.com


 
Register
MYGOLF garage
Timeslips
Search
Members List
Search Today's Posts Mark Forums Read



Go Back   VW GTI Forum / VW Rabbit Forum / VW R32 Forum / VW Golf Forum - Golfmkv.com > Technical Discussions > In Car Entertainment and Electronics (Audio / Video / Electronics / Etc..)



Reply
 
Thread Tools
Old 10-05-2017, 05:12 PM   #1
usadek
Passed Driver's Ed
 
Drives: VW Jetta, 2006, 2.5L
Join Date: Oct 2017
Location: Ottawa, ON
Posts: 7
Upgrading your Cluster? Get MK6 Look

Hello

Ever think about getting MK6 look in your dash? Well, it's doable

Image attached is from a Jetta/Golf MK5 Year 2007, with A cluster taken from Jetta 2012 Hybrid

If you would like, I can help, Available in Ottawa, ON, Canada

Stay tuned
Attached Images
 
__________________
Ussama Sadek
Vag Advance Programmer
Immo, Airbag, Matching, Adaptation, Coding, ABS MK60EC1 Long Coding, and much more
Ottawa, ON, Canada
ussama.sadek@gmail.com

Last edited by usadek; 10-05-2017 at 05:17 PM. Reason: Updating
usadek is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2017, 09:17 AM   #2
xSabretoothx
Fast w/ training wheels
 
xSabretoothx's Avatar
 
Drives: Better Than You
Join Date: Apr 2008
Location: Raleigh, NC
Posts: 2,280
Looking forward to your updates. I'm actually quite happy to have one of the last blue and red displays.
__________________
"You can never get enough of the things you don't need, because the things you don't need can never satisfy."

Marvin J. Ashton
xSabretoothx is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2017, 11:06 AM   #3
usadek
Passed Driver's Ed
 
Drives: VW Jetta, 2006, 2.5L
Join Date: Oct 2017
Location: Ottawa, ON
Posts: 7
I did it before many times in many cars :)
__________________
Ussama Sadek
Vag Advance Programmer
Immo, Airbag, Matching, Adaptation, Coding, ABS MK60EC1 Long Coding, and much more
Ottawa, ON, Canada
ussama.sadek@gmail.com
usadek is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2017, 07:35 AM   #4
DeWet
Drag Race Newbie
 
Drives: MKV 2.0 Comfortline
Join Date: May 2015
Location: Australia
Posts: 48
I would really be keen on putting this in my mk5. Just spent a bit upgrading to climatronic, putting the black roof lining in, and currently fitting a mk6 gti red stitching steering wheel. I'm in aus and eagerly awaiting your update.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk
DeWet is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2017, 11:44 PM   #5
usadek
Passed Driver's Ed
 
Drives: VW Jetta, 2006, 2.5L
Join Date: Oct 2017
Location: Ottawa, ON
Posts: 7
Which you were here in Canada, I would have made you some other tweeks.

It's my job, i have been working with VAG for more than 13 years :)
__________________
Ussama Sadek
Vag Advance Programmer
Immo, Airbag, Matching, Adaptation, Coding, ABS MK60EC1 Long Coding, and much more
Ottawa, ON, Canada
ussama.sadek@gmail.com
usadek is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2018, 10:02 PM   #6
DeWet
Drag Race Newbie
 
Drives: MKV 2.0 Comfortline
Join Date: May 2015
Location: Australia
Posts: 48
Quote:
Originally Posted by usadek View Post
Which you were here in Canada, I would have made you some other tweeks.

It's my job, i have been working with VAG for more than 13 years :)
The ehite cluster should arrive tomorrow and just need to dort out the ABS replacement.

Any chance you maybe have access to the vw wiring diagrams?
Looking for the pinout of the J104 connector on a ABS Mk70 module with ASR.
Swapped my golf controller with one from a Caddy and would like to see the pin config as the wire on 25 apparently should move to 15 and I would like to confirm the change

Sent from my SM-N920I using Tapatalk
DeWet is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2018, 01:28 AM   #7
DEnothos
Just finished watching Fast&Fuzzynuts
 
DEnothos's Avatar
 
Drives: 2007 MkV Rabbit
Join Date: Dec 2017
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 3
I would love to do this!! How is it done??
DEnothos is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2018, 08:36 PM   #8
DeWet
Drag Race Newbie
 
Drives: MKV 2.0 Comfortline
Join Date: May 2015
Location: Australia
Posts: 48
Quote:
Originally Posted by DEnothos View Post
I would love to do this!! How is it done??
It needs to be coded up for your car and you will always get new transponders for your keys.
Whoever codes it up for you will need either your cluster or at least the immo block bin file from your cluster which someone eith an AVDI can grt for you

Sent from my SM-N920I using Tapatalk
DeWet is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2018, 11:14 PM   #9
ASCI_Blue
Ballin'
 
ASCI_Blue's Avatar
 
Drives: 06, TR, pkg 1, DSG, 18" Huffs.
Join Date: Feb 2007
Location: Boise, Idaho
Posts: 2,018
Is it possible just to swap out screens? My cluster performs poorly in extreme temps (under 30 and over 65F). I've seen a few clusters, seemingly MKV with full color LCD screens.
ASCI_Blue is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.