GOLFMK7
GOLFMK6
GOLFMKV


  VW GTI Forum / VW Rabbit Forum / VW R32 Forum / VW Golf Forum - Golfmkv.com


 
Register
MYGOLF garage
Timeslips
Search
Members List
Search Today's Posts Mark Forums Read



Go Back   VW GTI Forum / VW Rabbit Forum / VW R32 Forum / VW Golf Forum - Golfmkv.com > Members List



GTI2007 GTI2007 is offline

Moderator

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 29
  1. simo758
    10-11-2016 02:49 PM
    simo758
    Can you please post a post for me ??

    Hello,

    Few days ago, everything seemed to be fine in my 2009 VW Golf MK5, all 10 speakers were working just fine with a normal voice. Bass and treble was on 0 (-5 to 5 ), balance and fader were also in the middle.
    I turned off the car waiting for a friend to come, when i started the car once again, all 9 speakers started getting fuzzy voice then 8 speakers turned off leaving only one "Tweeker" working, which is the the back door driver side upper little speaker.

    Now, i start the vehicle in low volume, all 9 speakers works, once i turn the volume up, everything re disconnect and the tweeker works alone, from 0 to maximum sound.

    i noticed one thing that when i start a song all speakers work on a very low volume, once a bass beat drops, 8 speaker disconnect and again the tweeker work.

    what seems to be the problem?

    Please help, im living with a single mini speaker, a tweeker actully !! :(
  2. rado smolo
    03-29-2015 03:19 PM
    rado smolo
    Hi how come I cannot post anything
  3. DanielRT
    03-09-2014 04:40 PM
    DanielRT
    hey GTI2007, can you help me please, i have the same problem as everyone else that comments on your page but i have already registered my account and was wondering how or why i cant post a new thread.

    Thanks!
  4. bpodolakin
    03-07-2014 06:16 AM
    bpodolakin
    Hello GTI2007! Could you help me please. Why there is a permission for me to start a new thread? I didn`t post anything yet, but I want to start.
  5. david36pt
    12-30-2013 01:21 PM
    david36pt
    Hi
    Can you post a topic for me , because i don t have permisson to do so yet.
    Dynavin vw 1 d99 Problems
    Hi can you help me please? Hi have a wolkswaguen 2009/09 and my unit don t work correct ( the original unit yes ) please see my video of problems https://www.youtube.com/watch?v=Ddar...e_gdata_player thanks very much
  6. AdamQ
    10-05-2013 10:37 AM
    AdamQ
    hi , why cant I post new posts, I registered the other day have a problem with my car and need to know if anyone else having same fault
  7. Heppy16v
    08-27-2013 06:49 PM
    Heppy16v
    Hi there why can't I post a new thread... I registered the other day and had a email saying account was activated but it doesn't let me write?? Thanks
  8. Jesper Uhre
    07-29-2013 12:22 PM
    Jesper Uhre
    why can not I make a posting on this forum.
  9. acueto9
    06-28-2013 02:10 PM
    acueto9
    Why can't i post new threads? plz help
  10. Bertrue
    01-23-2013 09:03 AM
    Bertrue
    When/ how can I start making threads, cheers bert

About Me

  • About GTI2007
    Car
    '05 UG Golf 5 Plus
    Location
    Hoogstraten, Belgium
    Engine type and displacement
    1.9 TDI
    Horsepower
    105.0
    60 foot time
    0.000
    1/8 Mile ET
    0.000
    1/8 Mile MPH
    0.00
    1/4 Mile ET
    0.000
    1/4 Mile MPH
    0.00

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-08-2017 03:53 PM
  • Join Date: 02-10-2006
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 10

All times are GMT -4. The time now is 07:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.